Këshilla/Blog

Almira 19.10.2022

Prsh. Jm 22 vjec sot nje jave vonese nga data e ciklit. Eshte hera pare qe ndodh. Gjithmone kam pasur ciklwt te rregullt 30 ditesh. Kam bere dy teste dhe te dy negativ. Ndjej pickime ne fundin e barkut ndersa i gjith lekura e barkut ndihem sikur kam tendosje te lekures. Sot me kan filluar dhimbjet e forta te mesit. Gjoksin e km shum te bute nuk ndjej dhimbje. Ju lutem a mundet te jem Shtatzan?! Kam kryer mardhenie me partnerin pa prezervativ kemi pasur kujdes vete.

  1. Dr. Elinda Gjata says:

    Pershendetje,

    Nese testet jane negative, mundesia e shtatzanise eshte 1-5 %. Me shume mundesi do vije cikli, prandaj keni dhimbjet. Nese jo, beni nje bHCG (analize gjaku) per te konfirmuar ose perjashtuar me saktesi shtatzanine.
    Gjithe te mirat,
    Dr Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.