Këshilla/Blog

Esra 15.07.2022

Pershendetje, Une me te fejuarin kryejme mardhenie gjithmone me masa mbrojtese, por ne shkak demtimi te masave gjate aktit, sa % jane shanset per shtatzani? A eshte e thjeshte te ngelesh shtatzane ? Ju lutem me ktheni nje pergjigje.

  1. admin says:

    Pershendetje e dashur dhe faliminderit qe na ke shkruar.
    Mundesite per shtatzani ne rast te demtimit te mases mbrojtese jane te vogla, por egzistojne. Per kete te sygjerojme te blesh ne farmaci nje test te shpjete te shtatzanise qe te sigurohesh se nuk ke ngelur shtatzane.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.