Këshilla/Blog

Ela 27.04.2020

Prsh un jam nje vajze 21 vjece dhe kam nje cikel te crregullt nk me vjen asnjehere ne date te caktuar
Ka raste qe me vonohesh edhe me shum se 40 dite dhe ndonjeher me vjen 28 dite ose 30
Un km 7 muaj qe tentoj per shtatzeni dhe nk km ngelur
Doja te dija nese ndikon crregullimi ciklit ne mos ngeljen shtatzen
Doja te thoja dhe qe ndonjeher kam djegie kur urinoj dhe me dhem ne anen e majte te mitres ndonjeher
Ju flm nese me ktheni prgj

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje. Cikli i cregullt keshtu sic e spjegoni ju zakonisht lidhet me vezoret mikrokistike. Por nuk eshte semundje. Po, mund te vinojne ndonjehere per te konceptuar nje shtatzani, por deri ne nje vit ju rekomandoj te prisni. Jeni shume e re e do vije patjeter. Me pas mund te drejtoheni te gjinekologu per konsulte dhe analiza. Per djegjen urinare beni nje analize te thjeshte urine. Ju uroj shendet.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.