Këshilla/Blog

Flutra 11.07.2022

Jam një vajzë e re desha te pyes a mundem me shty ardhjen e ciklit menstrual per arsyje te pushimeve, a ka rrezikshmëri, qka mundem te perdor, flm!

  1. admin says:

    Pershendetje e dashur,

    Cikli menstrual nuk mund te shtyhet. Ajo qe mund te beshe eshte te pregadisesh veten, se kjo gje mund te te ndodhe, dhe se si me se miri ta menaxhosh situaten. Planifiko qe tani aktivitet qe mund ti beshe dhe ne kete menyre te shijosh edhe ato dite kur mund te jeshe me cikel.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.