Këshilla/Blog

al 20.01.2021

a me ndihmoni te kem nje penis te shendetshem

  1. Dr. Shkelzen Elezaj thotë:

    Pershendetje,
    I nderuar, nuk eshte qellimi i kesaj faqeje qe te ju pershkruhet detalisht metodat si do realizohet rritja eventuale e penisit. Fillimisht ju duhet te na tregoni sa eshte madhesia e penisit ne ereksion dhe ne qetesi dhe a ka indikacion per te menduar ne rritje eventuale te penisit. Eshte me rendesi te ju informoj se ka mundesi te rritjes me tableta, permes terheqjes se penisit me pesha apo tretmani kirurgjik. Per detajet dhe variantet e mundshme duhet te shkoni per vizite te urologu.

    Gjithe te mirat,
    Dr. Shkelzen Elezaj

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.