Këshilla/Blog

Jona 29.02.2020

Qkemi me jepni ndonje keshill si ta bej per vete nje mashkull si ta bej te me doj

  1. MSc. Enkel Bulica thotë:

    Pershendetje Jona dhe te falenderoj qe na je drejtuar.

    Keshilla me e mire ne te gjitha rastet eshte: “te jesh vetvetja”. Me shume se sa paraqitja e jashtme apo sjellje te caktuara terheqese, si per meshkujt por dhe per femrat, eshte e rendesishme qe partneret respektive te kene nje sens te vetepermbushjes dhe vetebesimit. Te tjerat vijne natyrshem!

    Gjithe te mirat
    Enkeli

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.