Këshilla/Blog

Tea 20.09.2022

Kam nje nip 9 vjec.Eshte shume mire me mesime ne shkolle,intelligent,por sjellja e tij le per te desheruar.Sillet si femije 5 vjec.Puth shoqe,mesuesen e Ben veprime per te terhequr vemendjen e Tyre.Del nga klasa gjoja per nevoja personale 3-4 here.Gjithashtu ben veprime qe te terheqe vemendjen e shokeve te klases.

 1. admin says:

  Pershendetje Tea dhe faliminderit qe na keni shkruar.

  Sjellja e nipit tuaj nuk duket problematike, per me shume pasi me mesime eshte mire, me shake dhe shoqe i dashur. Te kerkoni nga nje 9 vjecar te kete sjellje te nje te rrituri eshte pak si e ekzagjuruar. Duke sikur pritjet e juaja jane te medha per nje femije te kesaj moshe.
  Keni shkruar se nipi eshte intelegjent, dhe si duket aij thjeshte deshiron te ndjehet i lirshem te leviz nga klasa.
  Do ju sygjeronim qe te mos shqetesoheni rreth sjelljes se tij, por te bisedoni me te dhe te keni me shume mirekuptim dhe ta mbeshtesni, pa i shkaktuar ndjenja faji.
  Mund te konsultoheni me psikologen e shkolles per te marre nje mendim shtese.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.