Këshilla/Blog

kolombo 26.04.2021

prsh jam nje djal dhe jam ndar nga nje vajz qe e dua shum sdi cte bej

  1. MD, MSc. Azra Kraja thotë:

    Pershendetje,
    Pyetja jote permban shume pak detaje dhe do te doja te kuptoja me shume per situaten per te qene me specifike. Ndarjet jane te veshtira se pari sepse duhet pranuar qe disa marredhenie mbarojne dhe ndjesia e humbjes se nje personi te dashur permban shume dhimbje. Eshte e rendesishme te ndihesh serish mire me veten, te qendrosh prane njerezve te afert dhe te besh aktivitetet e zakonshme, nderkohe qe perjeton emocionet qe vijne pas kesaj ndarje per aq kohe sa ke nevoje t’i perjetosh. Uroj ta kalosh sa me lehte dhe me te mirat per ty!
    Azra

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.