Këshilla/Blog

marsel 01.06.2022

Pershendetje doktorreshe .
Kam Skuqje ne testikuj rreze kofshes me raste dhe kruajtje , ju lutem me ndihmoni qfar duhet te bej . Falimimderit

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Marsel
  Faleminderit qe i je drejtuar faqes Nukjevetem
  Per te marr nje mendim te sakte do te sugjeronim nje konsulte tek mjek i familjes qe me tej sipas specifikes ju referon ekzaminime apo konsulte tek urologu.
  Gjithe te mirat.
  Staf i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.