Këshilla/Blog

11.04.2019

sot mora nje lajm isha shtatzen dhe po prisja femin e dyt pas tete vitesh por kenaqesia ime u pre sepse sa po humba beben nje muajsh a mund te filloj direkt pas ciklit nje femitjeter

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Me vjen keq per humbjen tuaj. Ne varesi te shkakut, edhe mund te tentohet. Mjeket nuk rekomandojne te riprovosh pernjehere, por te pakten pas 3 muajsh. Por kjo varet nga disa faktore, qe eshte e pamundur te rreshtohen ketu te gjitha. Uroj me te miren per ju!

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.