Këshilla/Blog

Ana 19.10.2022

Pershendetje Doktoresha!
Doja t’ju pyesja nese eshte normale qe ne pergjigjen e analizes me kane dale
Baktere-mjaft
Kristale-disa
Epitele-disa
Leukocite-3/4 per fushe
A duhet te bej nje vizite?

  1. Dr. Elinda Gjata says:

    Pershendetje,
    Nese eshte pergjigjja e strishos vaginale te thjeshte, duket krejt normale. Por keni nevoje per vizite apo jo, varet nese ju keni shqetesime.
    Gjithe te mirat,
    Dr Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.