Këshilla/Blog

Alda 26.02.2021

Pershendetje,kam bere nje strisho vaginale dhe nga pergjigja me ka dal testi Whiff koh pozitiv,qeliza epiteliale 6-8per fushe dhe baktere pak.Shqetesim kam vetem aromen e pakendshme.Cfare mjekimi me sugjeroni?Ju faleminderit.

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje,
    Te rekomandojme qe te drejtohesh prane mjekut tuaj gjinekolog pasi ketu ne nuk mund te japim mjekime.
    Gjithe te mirat,
    STafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.