Këshilla/Blog

2022 22.07.2022

Prsh jam 15 vjec sot bej 1 jav qe jam ber synet por kam probleme ende e kam te entur dhe kam diege ca duhet te bej

 1. admin says:

  Pershendetje i dashur dhe faliminderit qe na ke shkruar.
  Hapi i pare eshte te ju tregosh prinderve per veshtersite qe ke dhe te beshe nje kontrolle te mjeku sa me pare pasi mund te keshe ndonje inflamacion i cili lehtesisht kurohet me ilaqe te duhura.
  E kuptojme se kjo eshte nje ceshtje mjaft sensitive per ty, por me eshte e rendesishme te kerkosh ndihme mjeksore dhe te tejkaloshe kete situate sa me pare.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.