Këshilla/Blog

Burim 23.09.2020

Me rritet tensioni mbrenda as 5 min me bie 120 me 80 pa pin asgje a eshte semundje apo ceshtne ankthi?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje. Faleminderit qe na ke shkruar. Tensioni mund te rritet per shkaqe qe lidhen me shendetin fizik ashtu mund te jete edhe si reagim i ankthit ose stresit. Te sugjerojme te besh nje konsulte me mjekun e familjes per te perjashtuar shkaqet qe lidhen me shendetin fizik, ne te njejten kohe te ftojme te na thuash me teper se ne cilat situata te ndodh rritja e tensionit.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.