Këshilla/Blog

Doni 25.03.2024

Prsh, kam bere analiza per HIV tek spitali amerikan dhe spitali gjerman pas 2 vitesh nga kontakti seksual i dyshuar dhe te dyja kan dal negativ me posht se 0.30. Ka nevoj ta kryej testin tek spitali infektv apo me kaq mjafton?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Nese rezulteti i testeve qe keni kryer eshte negativ bazuar ne vlerat e references dhe interpretimin e rezultatit ne te dyja rastet nuk keni pse te shqetesoheni pasi do te thote qe nuk jeni i infektuar.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

  2. Doni says:

    Mund te marr nje pergjigje nga nje mjek infektivi ju lutem?

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.