Këshilla/Blog

Tila 24.06.2020

Pershendetje! Kam bere nje vizite gjinekologjike dhe mu dha si trajtim meliora , F,P,W … nuk e di a mund te kryej marrdhenie seksuale gjate kohes qe perdor kete medikamente ?