Këshilla/Blog

A 08.04.2020

Pershendetje kjo pyetje i drejtohet dermatologes . Kam vite qe ne gjatesine e flokeve, ne gjithe koken kam nodule te bardha te buta qe hiqen lehte. Theksoj, nuk eshte zbokth Eshte White Piedra, infeksion kerpudhor i shkaktuar nga trychosporon cutane.
E kam shume te veshtire sepse eshte dicka qe nuk njihet shume ne shqiperi dhe sdi sesi te veproj. Si ta eleminoj nga floku? Ku te drejtohem per konfirminin e diagnozes, si te trajtojem?
Ju faleminderit

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje,

    Te falenderoj qe na ke kontaktuar. Duhet te beni nje vizite dermatologjike. Mjeku u diagnostikon dhe u jep trajtimin e duhur. Gjithe te mirat.

    Stafi Nuk Je Vetem

  2. I paemër thotë:

    pershendetje e dashur dhe une e kam koken plot.si e zbulove?a trajtoheg?

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.