Këshilla/Blog

Lolita 31.03.2021

Pershendetje! Kam disa kohe qe me shqeteson nje problem. Gjate dites ose me sakte kur jam per nje kohe te gjate ulur normal ose ne levizje urinoj normalisht. Ndersa sa here qe shtrihem, per pak, do me behet urina. Dmth sa here qe jam shtrire kam ndjesin se duhet te urinoj shpesht edhe nese mund te kem pak qe kam qene ne tualet. Pse ndodh kjo? Mund te jete dicka vertete per tu shqetesuar? Faleminderit!

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Per te percaktuar se cfare e shkakton shqetesimin tuaj do ju rekomandonim te kryenit nje vizite tek mjeku urolog.

    Ju urojme gjithe te mirat.
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.