Këshilla/Blog

ardit 02.03.2020

urinoj shpesh e sidomos gjat nates kur te flej edhe kur te bej mardhenje gjate derdhjes sperma ka ngjyren e verdhe edhe me do copza si lloj dylli nese ka mundesi naj pergjigjje me marre

  1. I paemër thotë:

    E kam edhe un problemîn tend

  2. . thotë:

    shko boni analizat e urines , qaty e kupton problemin

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.