Këshilla/Blog

Didi 04.04.2022

Pershendetje. Para 20 ditesh demtova rende testikulin e djathte ne palester. Mu frye shume sa nje kokerr patate e madhe, plus temp, ethe, dhimbje. Tani pasi mora antibiotik per 15 dite jam qetesuar. Eshte e madhe pak ashume ss nje kokerr veze, e forte kur e prek dhe pak dhimbje kur e prek. Doja te dija sa mund te zgjasi kho situat dhe a eshte e rende si problem. Flm

  1. Shkelzen Elezaj says:

    Pershendetje,
    Çeshtja eshte serioze, dhe ju duhet te kryeni analizat biokimike dhe te urines dhe nje ultraza te testiseve, e me ato rezultate duhet te paraqiteni per vizite te Urologu.

    Dite te mbare
    Shkelzeni

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.