Këshilla/Blog

Adi1 05.04.2021

Pershendetje, prej disa vitesh vuaj nga nje crregullim urinar qe me pengon shum ne jeten e perditshme jo gjithmon por ne nje pjese te madhe te kohes. Me shkohet shume shpesh ne banjo pothuaj 3 ose 4 here brenda ores nuk mund ta mbaj dot urinen. Do doja nje keshille!
Faleminderit

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni kontaktuar. Shkaqet e urinimit te shpesht mund te jene te ndryshme. Kesisoj do ju rekomandonim te benit nje vizite tek mjeku urolog per te zbuluar shkakun e shqetesimit tuaj dhe per te percaktuar nese keni nevoje per nje trajtim mjeksor.

    Ju urojme me te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.