Këshilla/Blog

sonikuu@ 18.09.2020

Përshëndetje !
Më shqetëson shumë fakti që penisi nuk më ngrihet plotësisht dhe prishem shumë shpejt, seksi zgjat jo më shumë se 3-4 min dhe më pas më ikën deshira për seks !! Çfarë më rekomandoni ju lutem

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Porblemi qe ti paraqet duhet konsultuar me mjekun Urolog si fillim per te perjashtuar shkaqet fiziologjike dhe mjeksore. Ne qofte se nga ana funksionale eshte gjithcka ne rregull mbetet vetem ana psikologjike.
    Ju uroj dite te mbare.
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.