Këshilla/Blog

Ester. A 24.11.2022

Pershendetje. Doja te beja nje konsultim me ju. Para nje viti kam marre infeksion urinar. Pasi bera analiz urine me mbiellje doktoresha me rekimandoi te merrja “Levofloxacin” 500 mg. Keto dite po e kuptoj qe serish kam te njejtat simptoma si heren e kaluar (dhimbje mesi, i ndjej veshkat shume te renda, njesi e kot urinimi ). A mund te perdor te njetin antibiotic qe perdora vitin qe shkoi, apo duhet te bej nje analiz si fillim?

  1. admin says:

    Pershendetje Ester,
    Te keshillojme qe paraprakisht te beshe analizat e urines dhe te konsultohesh me mjeken per mjekimin e duhur, sepse nuk preferohet marrja e antibiotikeve pa bere analizat edhe ne rastet kur simpotmat jane te njejta.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.