Këshilla/Blog

Probleme gjinekologjike 13.01.2021

Pershendetje deshta te pyrd psh pasi qe eshte bere qepja, dhe ke mardhenje a len sheja mbas dmth a vrehet a po sherohet sikur se ke ber kurr qepjen. Apo kur behet ndonje kontroll me miter ose gjat lindjes mund te verehet qe eshte ber qepja?
Ju lutem te me ktheni pergjigjie, sepse kjo po me shkakton shume stres .
Shpresoj per mirekuptim.

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje,
    Jo, nuk vihet re!
    Gjithe te mirat,
    Dr. Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.