Këshilla/Blog

T 20.09.2022

Pershendetje,

Kam nje problem, nuk mund te kryej mardhenje seksuale. As shume here kemi provuar ne forma te ndryshme, sa qe kemi filluar te humbim durimin.

Ju lutem ne nje pergjigje konkrete 🫤
Faleminderit!

 1. admin says:

  Pershendetje,
  Nga ajo qe ke shkruar nuk eshte e qarte se cfare jane veshtersite me te cilat po perballeni.
  Do ju sygjeronim qe se pari te beni nje vizite te gjinekologu dhe poashtu te bisedoni me nje psikolog.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.