Këshilla/Blog

Riga 25.02.2021

Pershendetje,

Jam e martuar para 8viteve dhe kam femije ( me lindje cezariane) burri im qennga fillimi kishe probleme me ereksionin dhe fenijet u bene me stimulues .. gjate gjithe ketyre viteve asnjeher nuk kishim marrdhenie sexuale normale. Pas ndarjes nga bashkeshorti kisha marredhenie me nje burr tjeter, dhe gjate aktit pta shume gjakderdjje gje qe sgjati me dite te tera ,?! .. cfat mund te jete !.:(