Këshilla/Blog

Drita 13.05.2022

Prsh te lutem me qarteso pak
I kam.pas shum ne rregull ardhjen madje dhe me dat 6 te cdo muaj ose ndonjeher 7
Jam fryre nga barku bera analiz me doli negative shtatzania
Mora ilac per te me ndihmuar ne ardhjen e tyre por akoma jo kam.frik jam fryt shum ca mund te kem

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje Drita dhe faleminderit qe na ke shkruar.

    Do te te sugjeronim qe per mje mendim te sakte te beshe nje konsulte tek mjeku i familjes i cili me tej te referon per egzaminimet e duhura per te kuptuar shkakun e creegullimit qe po kalon.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.