Këshilla/Blog

Marcusss 19.05.2022

Pershendetje
Kam kryer mardhenie seksuale pa masa mbrojtese problemi erdhi gati pas nje muaji brenda lafshes esht krijuar nje si shtrese e bardhe si tip myk dhe me pak ere te rende kam perdorur nje krem qe ma rekomanduan ne farmaci fluo derma mos gaboj e perdora 1 jave por po fillonte me jepte shqetsime irritime gjera te tilla dhe e nderpreva e ka ulur disi si vater infeksioni por perseri me krijohet me shfaet ne sasi me te vogel … ju lutem cfare me rekomandoni?

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Markus.
  Faleminderit qe i je drejtuar faqes Nukjevetem.
  Do te sugjeronim qe per nje mendim me te sakte per kete problem te drejtoheshit tek mjeku i familjes, qe me tej ju referon per ekzaminimet perkatese apo/dhe te specialisti ne menyre qe te merrni trajtimin e duhur.
  Gjithe te mirat.
  Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.